Cabinet?

Rasa cam nak beli cabinet laa pulak, letak kat ruang tamu, bagi nampak teratur je semua bebarang...

Beberapa rekabentuk pilihan

1st :


picture Google-ed


2nd

picture Google-ed


3rd - simple
picture Google-ed

4th - ada ke kat Malaysia?
Audio Tv Cabinet (picture Google-ed)

Maybe nak amik yg warna hitam, kalau kayu pun ok gak, tapi baik yg quality leh tahan at least 5-10 years sementara nak cari cabinet yg lg ok...

Tetiba semalam ada member roger pasal Planted Aquarium...menarik~!
picture Google-ed

Bab2 duit insyallah larat lagi buat masa nih, tapi bajet below RM400 lah...harap2 ada cabinet yang sesuai, menarik dari segi reka bentuk & duit...

7 comments:

Asrol said...

ko beli kayu, ko buat sdiri la lim.. hehehe...

shahrin yusof said...

guna ikea home planner, bole test cabinet mana yg paling sesuai kat umah :D

xalimx said...

asrol : boleh je, tapi bertukang time malam laa..tak pun weekend je..

shahrin : ala, umah sewa je kowt, simple2 je...nak grand2 tunggu kat umah sendiri...

mubina said...

aku rasa yg lawa mengikut turutan :-
A) 2nd
B) 1st
C) 3rd
D) 4th

sekian :)

xalimx said...

thx mubin....
yg 2nd tu kat tepi leh letak barang2 cam handphone ke right? ok gak tu

FaraDyla Itu Adalah Aku said...

ko bli jek yg kat Ikea....x de r mahal mane pon....kualiti pon ok ape...sbb ko gak yg ckp "umah sewe je kort".... :)


p/s : nk g shopping ajk haku....

xalimx said...

IKEA ada buat free delivery tak? jauh gak tu kalo nak hantar ke rumah aku...

jom2,tapi bile erk?

advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here