Hadiah dan aku

huuuuuuuuu...thx to members yang wish sempena hari ulang tahun besday aku yg ke-25...huaaa, saya semakin tua, semakin berusia...tua bukan sebarang tua...

hari ni pegi opis...macam biasa,, tetiba asrol panggil...suruh g tempat dia...tadaaaaaaa, dia bagi hadiah besday..ops bukan dia, tapi semua Geng Mereng ~~~ Ajoi, Asrol, Dayang, Linda,Mubin, Sakinah, Shiela, Yana & Za...thx a lot guys....appreciate it very2 much.... jarang dpt hadiah, skali dpt, terharu-terharu... sob3x.. T_T



~sekotak hadiah dan sekeping kad ucapan~




~abaikan keselerakkan diblkg hadiah~

THANK A LOT

10 comments:

liyana said...

happy birthday!!! syoknye dpt manyak hadiah..hihi

xalimx said...

thx..hehehe...seronok mmg seronok...lagi2 jarang dpt hadiah..lagi laa seronok...eh, beronok2..

liyana said...

beronok2? agagaga ;D

xalimx said...

se = 1,
beronoko2 = byk..wakakaka

gempaq2001 said...

esk jgn lupe pakai..huhhuhu

xalimx said...

kn tebuk lubang dulu..heehehe..baru pakai, huaaa.syok2

Asrol said...

pasni ko da xyah tukar2 da belt utk suar jeans n slack.. huhu..

xalimx said...

itu yg terbaik...hehehehe...thx kat korang semua

FaraDyla Itu Adalah Aku said...

sorry aku x bg lagi adiah utk ko....ko pon x bg lg adiah ko kat aku,...

xalimx said...

eh tu adiah aku bg bukan ke???

advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here