Aku dan Netbook

Dari hari jumaat call masuk cakap pasal penghantaran netbook... memang laa diaorg kena rush, sbb aku apply streamyx 5/4/2010, pasang nya 4/5/2010, tapi baru arini ( 14/6/2010) dapat.... gilos laaa, 2 bulan lebih baru nak dapat....apa2 pun thx a lot sesapa yang memproses benda alah ni, dari sekecik2 insan sampai yang tukang hantar tadi naik van tiong nam logistik warna oren, no plat tak nmpk, tapi ada sorg driver melayu n sorg pembantu,indian, thx guys (kalo korang baca blog aku ni, tinggalkan comment ya~!) ....

ni pix nya....sempat godeh hp yang rosak ni utk snap2..




~cover depan dan belakang~






~instruction, pilih yang tengah~




~isi kandungan~


4 comments:

Asrol said...

wah.. bestnyer ko lim.. da dpt netbook.. lau aku xtau nk wat pe ngan netbook tu.. da la aku ni besar. nk guna bnda kecik.. hahaha... tp netbook free mmg best woo... huhu.. anggap la hadiah besday ko..

xalimx said...

aku nak bg kat mak aku..hehehe..dia nak guna senang nnti, aku ada lagi 2 laptop nak guna, bebyk pun pening, bil letrik naik...

liyana said...

bestnyeeee.... bak la 1 incik alim..plisssss....hehehehe ;P

xalimx said...

erk..hehehe, semua digunakan...ahaks

advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here
advertise here